Ikon för sökning

Årets vinnare av PwC-stipendiet

Huddingegymnasiet har ett samarbete med konsultföretaget PwC i ett treårigt projekt, där våra ekonomielever får handledning i årsredovisning, marknadsföring och kommunikation, och entreprenörskap.

Eleverna arbetar under skolåret i grupper kring ett fall där de ska lösa ett problem, de får handledning längs vägen, och får sedan göra en slutredovisning hos PwC i slutet av året. Den grupp som utmärker sig för bästa arbete får ett stipendium på 5000 kronor.

Tre glada stipendiater i EKEKO16

I år togs stipendiet hem av Daniel, Jesper och Simon i EKEKO16. I motiveringen till stipendiet nämnde handledarna att gruppen haft ett gott samarbete, lämnat in delredovisningar i tid, och kontinuerligt under året hållit kontakten och bollat idéer med sin coach på PwC.

Läs mer om PwC