Samarbete med Karolinska Institutet
Samarbete med Ung företagsamhet
Ung företagsamhet

Samarbeten

Universitet, företag och internationella perspektiv

Ett gymnasium med ovanligt många samarbeten

Huddingegymnasiet har en rad samarbeten igång som stärker och utvecklar var och en av de utbildningar som du kan välja bland. Högskolor, universitet och organisationer finns bland våra samarbetspartners. Vare sig du är intresserad av naturvetenskap, teknik, språk, idrott, historia eller entreprenörskap – så finns det något som kanske kan intressera just dig.

Tänk längre än gymnasiet redan nu

Redan under din gymnasietid på Huddingegymnasiet kan du få en verklig inblick i att starta ett eget företag. Det finns erbjudanden om att göra sitt projektarbete inom högskola och universitet eller att läsa en kurs och få högskolepoäng redan under gymnasietiden. Vi försöker att ge möjligheter och utblickar i olika former inom alla våra utbildningar.

Pedagoger som samarbetar med pedagoger

Våra lärare har utvecklat flera samarbeten. Huddingegymnasiet har alltid även generöst välkomnat lärarkandidater. En öppen och utvecklande miljö är en förutsättning för ett gymnasium som tänker framåt.

Läs mer om just dina intressen – och möt våra elever

I menyn till vänster kan du läsa mer om vad Ung företagsamhet, högskolor och universitet kan erbjuda Huddingegymnasiets elever, och inte minst – läs om våra elevers erfarenheter av och synpunkter på samarbetsprojekt som de har genomfört.