Om HGY

Vår insida

Vårt HGY vill erbjuda dig en utvecklande och trygg gymnasietid. Våra datorsalar, laboratorier och vårt bibliotek är välutrustade för att ge dig de möjligheter som du behöver för dina studier.

Vår personal arbetar för att varje elev ska ha bra förutsättningar för sina studier. Elevstödet med bibliotekarie, studievägledare, specialpedagog, skolsköterska och kurator finns på plats för dig.

Skolrestaurang med hotellfrukost

I skolmatsalen på HGY serveras både lunch och frukost.

Frukosten kan liknas vid en hotellfrukost där eleverna gratis kan fylla på energin inför skoldagen.

Vid lunchen serveras 2 varmrätter varav en är vegetarisk, 2 sorters soppa, ett stort salladsbord med cirka 20 olika sallader och röror, lätt lunch, mjölk och bröd samt kolsyrat filtrerat vatten.

Har du någon fråga till oss på HGY?

Vi tar gärna emot eventuella frågor du har om utbildningarna eller någonting annat på Huddingegymnasiet. Följ länken nedan så kommer du till ett enkelt frågeformulär.