Foto: Ingemar Lindewall

För dig som är elev

Ett stort utbud av kurser inom individuella valet

Individuella valet omfattar 200 p och ingår i alla utbildningar. På våren i årskurs 2 väljer du vilka kurser du önskar läsa i årskurs 3.

På HGY kan du välja ur ett stort utbud av kurser inom det individuella valet. Du kan läsa kurser inom språk, idrott och estetiska ämnen, och till exempel Digitalt skapande, Foto, Matematik 4, Naturkunskap 2, Fysik 2 eller Engelska 7.

Håll koll på din frånvaro och dina kursomdömen

Skolan använder sig av Skola24 för att föra elevernas frånvaro och även som verktyg för att ge eleverna omdömen i kurserna. Som myndig elev, eller vårdnadshavare till elev, kan du genom ett eget konto få tillgång till information om frånvaro och omdömen i Skola24 .

Här på webbplatsen kan du ladda ner information om hur du beställer ett konto till Skola24.